zondag 22 april 2007

De puzzel

Woensdag middag en Inge zit aan haar huiswerk. Ze heeft er geen zin meer in dus pakt ze haar lievelings cd, Brotherhood van 3t en zet hem op, ze heeft net de nieuwe PopStar gehad dus gaat ze die maar lezen. Eenmaal uitgelezen maakt ze de puzzel, hij gaat toevallig over 3t dus dat is een makkie want daar weet ze alles over. De prijs die ze kan winnen staat haar ook wel aan, namelijk een interview met 3t! Eenmaal ingevuld stuurde ze hem dus ook maar eens op voor de grap.
De volgende dag op school is Inge wat aan het klieren met haar vriendin Joanne, ze zegt dat ze de puzzel heeft in gestuurd en zegt dat Joanne mee mag als ze wint. Joanne dacht dat het een grapje is en nam het niet zo serieus. Dag na dag verstreek de week en nog niks gehoord van de puzzel. Inge gaf de hoop maar op. Maar toen 10 dagen later was daar dan post voor Inge, van Fancy, ze had GEWONNEN! Snel belde ze Joanne op. Joanne nam nog al chagarijnig op en Inge maakte er maar even een geintje over wat het humeur van haar vriendin niet beter maakt. En op het bericht dat ze gewonnen had reaggerde ze dan ook niet uitgelaten zoals verwacht want ze dacht nog steeds dat het een grapje was en dat zei ze ook. Nu snapte Inge haar reactie wel, uiteindelijk kreeg ze dan ook duidelijk gemaakt dat het geen grapje was en raakte ook Joanne helemaal door het dolle heen.
Een paar dagen later moesten ze zich al melden bij de Amsterdam Arena want daar zouden ze een optreden geven. Het was al erg snel en beide ouders moesten nog ingelicht worden. Ze reageerden erg verbaasd ook zij hadden niet verwacht dat er nog bericht zou komen. Maar ze waren wel blij nu van het gezeur af te zijn.
Een paar dagen later was het dan zo ver...
Inge en Joanne stonden al in de groter Arena om hun idolen te interviewen. Ze waren erg nerveus. Er was nog wel iemand van PopStar bij om het interview te noteren maar ze moesten verder alles echt zelf doen. Beidde dachten ze hetzelfde hoe zouden ze in het echt zijn?
Ze waren ook nog eens veel te vroeg en moeste dus lang wachten maar dat was wel de moeite waard. Druk in gesprek over de 3't's, voelden ze ineens een paar handen op hun schouders, ze schrokken zo hard dat ze vielen en dat was zon raar gezicht dat ze allemaal in de lach schoten. de meiden waren allang blij dat de 3t's hun gesprek niet had kunnen verstaan. maar Het ijs was gebroken. In het begin can het interview waren de meiden nog erg zenuwachtig maar later ging het al snel beter en van de bescheiden vragen in het begin werden die aan het einde erg persoonlijk. Het was wel erg stuntelen omdat hun engels niet al te best was maar dat was wel lachen en de jongens hielpen hen wel. Er waren ook vragen bij die echt nergens op sloegen maar dat vonden de jongens ook wel weer grappig en aan het einde van het interview zeiden ze dan ook dat ze nog nooit zo'n leuk interview hadden gehad. De vrouw van PopStar ging weer weg en de meiden bleven op vraag van de jongens nog even kletsen.
En wat er toen gebeurde....

Geen opmerkingen: